Massage för hälsa och skönhet.

Om Mig

Jag erbjuder Klassisk Svensk Massage och behandling med CRYO T-SHOCK.
Lyxiga ansiktsbehandlingar med ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG.

Lymfmassage utbildad och har gått alla tre kurser, 1:a kursen grundutbildning med enkla klienter och den andra kursen mer ingående med svåra klienter och den 3:e kursen svårare teknik som även kräver koppningsteknik, har gått koppningskurs, lärare Bebe Gransten

En massagebehandling hjälper till att mjuka upp spända muskler. Behandlingen kan lindra besvär såsom spänningshuvudvärk, kontorsnacke, ischiasbesvär, musarm, och ryggont. Massage har även en lugnande och avslappnande effekt, och ökar samtidigt din energi. Massage kan påskynda läkning efter skada och förebygger spända muskler. Massage ökar generellt välmående då det lösgör oxytociner i kroppen. Massage kan därför bryta en ond cirkel av smärta, och återställa balans i kroppen.
Läs mer här

CRYO T-SHOCK är en behandling som använder en maskin med ny teknologi för att genom värme och kyla bland annat minskar inflammation, och ta bort fett, celluliter och öka elasticiteten i hud.

Följ Annelie Helénes Massage & Hälsa på Facebook och Instagram för att få information om vad som händer hos oss och när vi har semesterstängt.


Hos mig kan Du välja olika betalningssätt så som
Swish,
Kort och
Klarna:
Ett automatiskt mail från Klarna skickas till dig några dagar innan Din tid.
Om du ej vill betala med Klarna är mail från Klarna bara att ignorera

Friskvård

Du som är anställd är välkommen att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig. Mina massage behandlingar är avdragsgilla som friskvård, och det innebär att du själv kan välja vilken sorts massage som passar dig bäst.

Om företaget du arbetar för är ansluten till Acticway så behöver du endast visa upp legitimation vid ditt besök. I andra fall kan du själv betala och få pengar tillbaka på lönen mot uppvisande av kvitto. Tala med din arbetsgivare om detta.

Som arbetsgivare kan du välja att styra din personal till oss för friskvård. Du kan välja att sponsra hela eller delar av behandlingen för din personal. Du måste endast se till att du erbjuder all din personal samma vilkor. Jag erbjuder friskvård både på din arbetsplats och på min klinik. Hör av dig till mig för vidare information.

Heléne Sivertsson

Jag försöker se helheten, och jag frågar vad kunden behöver. Sedan levererar jag exakt vad kunden vill ha vid just det behandlingstillfället. Mjukt eller hårt, det är kundens egen intuitiva förmåga att känna vad deras kropp behöver den dagen.

Mina kunder brukar uppskatta att jag verkligen lyssnar på dem. Jag ger tips och råd om små förändringar till de kunder som även vill arbeta med sin hälsa mellan behandlingstillfällena.

Jag har själv gått mycket på massage, och började min resa som friskvårdsmassör med att lära mig Klassisk Svensk Massage. Detta är ett fantastiskt sätt att förebygga eventuella problem i kroppen. Jag studerade under Mona Domarhed och fick mitt diplom ifrån henne. Jag har alltid tyckt om att jobba med människor på ett positivt sätt och med friskvård och har sett hur massage är ett mycket bra redskap för att hantera och förebygga stress.

I maj 2018 provade jag att få lymfmassage och fick en otrolig positiv effekt. Började känna mig piggare, sov bättre och när jag hade gått regelbundet på lymfmassage en längre tid märkte jag även att värken i kroppen blev mindre och kryp i benen började försvinna.
Detta gjorde att jag blev intresserad av lymfsystemet och utbildade mig till lymfmassör eftersom det gav mig en sådan positiv effekt vill jag kunna ge det till Dig i Dina behandlingar.

Jag har en försäkring hos Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin, SFKM.

Har vidareutbildat mig även i lymfmassage vilket är en metod som fokuserar på att sätta igång lymflödet i kroppen.
Har gått steg 1, 2 och 3 i lymfmassageutbildningen 2019.
koppningskurs augusti 2019.

Jag har drivit min verksamhet i fyra år och brinner för känslan det ger mig att hjälpa andra. Jag känner mig lyckligt lottad att kunna arbeta med något som ger mig lika mycket som det ger mina klienter.

Följ oss på Facebook för att se nyheter, event och när vi har öppet hus.

Min försäkring går genom SFKM.