CRYO T-SHOCK för hälsa och skönhet.

CRYO T-SHOCK OCH RED LIGHT = RÖTTLJUS

NYHET
Nu går det att ställa sig vid red light innan eller efter din behandling
Boka genom att maila, sms till mig eller när du är hos mig.
10 Minuter pris 199 kronor


Röd ljusterapi anses ha positiv effekt på följande

• Smärtlindring
• Reducera rynkor.
• Viktminskning
• Förbättrad blod- och lymfcirkulation
• Ökad syresättning
• Minska inflammation
• Stärker immunförsvaret
• Vitalisering av huden
• Stela muskler och leder
• Lösa upp muskelspänningar
• Kompakt bindväv
• Det verkar anti-inflammatoriskt.
• Hudbesvär
• Hjärt- och kärlsystemet
• Energibalansering och energistärkning
• Stressreducering
• Fibromyalgi och kronisk trötthet.
• Symptom av kroniska sjukdomar.
• Hjälper mot sömnlöshet
• Migrän, nackstelhet och huvudvärk.
• Minimerar rodnad i huden och pigmentförändringar.
• Ljussängen ökar blodcirkulationen och cellmetabolismen.
• Avslappnande skön behandling
• Bronkit astma/COPD.
• Postoperativa behandling före och efter operation så som fettsugning

• Vad är röd ljusterapi (red light therapy)?
        Infrarött ljus är ett naturfenomen och gjort av solens osynliga spektrum som ger värme till oss människor, djur och naturen och är därför absolut livsnödvändigt för överlevnad.
        Kännetecknande för det infraröda ljuset som används i det infraröda är att det tränger djupt in i vår organism och kroppen från insidan istället för att värma luften först, vilket
        i sin tur värmer kroppen. Rött ljus liknar man ofta vid att solbada, dvs ljuset/värmen höjder din egen kroppsvärme på ett mycket avslappnande och behagligt
        sätt. Ljuset tränger djupt in i kroppen och dess vävnad och man upplever det som mjukt och skönt.


• Är röd ljusterapi (red light therapy) säkert?
        Röd ljusterapi har inga kända biverkningar, utan kan endast förbättra din hälsa. Det röda ljuset är en naturlig källa som redan finns i solen.
• Är behandling med rött ljus muskelavslappnande?
        Behandling med nära infrarött är muskelavslappnande och gör att du får en bättre återhämtning.
• Kan infrarött ljus förbättra huden?
        Regelbunden behandling med infrarött ljus stimulerar kollagenproduktionen och minskar synliga rynkor.
• Måste jag använda ögonskydd när jag använder paneler med röd ljusbehandling?
        Det finns inga studier som visar att strålningen från paneler med rött ljus och nära infrarött ljus skulle skada ögonen tvärtemot så visar det att röda ljuset hjälper till med
        läkning av grå starr. Däremot föredrar vissa att använda solglasögon eller skyddsglasögon på grund av att man kan vara olika ljuskänslig.
• Kan jag använda röd ljusterapi (red light therapy) för att förbättra min hud?
        Rödljusbehandling har visat sig förbättra huden på olika sätt. Röd ljusbehandling ökar blodflödet till huden, vilket ökar hudens regenerering. Rött ljus aktiverar cellförnyelsen
        vilket kan minska akne, hämma ärrbildning i huden, minska hudbristningar och till och med hjälpa brännskador att läka. Rödljusbehandling kan också förbättra hudsjukdomar i form av
        rosacea, eksem och psoriasis. Rött ljus ökar även kollagenproduktionen, vilket gör att huden får mindre rynkor och mer spänst.
CRYO T-SHOCK är en maskin som ger lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning, rynkborttagning och stödjer hudens egen förmåga att återfå sin elasticitet. Detta är särskilt bra för personer som har förlorat vikt snabbt och fått överflödig hud som inte klarar av att bli spänstig utan hjälp. Maskinen använder både värme och kyla för att hjälpa huden bli slät och spänstig. Detta gör även att fettcellerna elimineras och kristalliseras.

Annelie Helénes Massage & Hälsa är en av de första i Sverige med CRYO T-SHOCK.

Boka Tid

ÄR DET EN SÄKER METOD?
Ja, kryoterapi påverkar bara de vita fettcellerna på grund av att de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad.
Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Din kropp innehåller två typer av fett, vitt fett och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är istället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett. Kryoterapi och även kalla bad ökar kroppens hälsosamma, bruna fett som skyddar din kropp och hjälper dig att hålla det vita fettet borta.

OM CRYO T-SHOCK
Prisbelönt på Gicare Exhibition i Paris, för de tekniska och terapeutiska innovationerna inom rehabilitering och estetik.
Tillverkare: PAGANI, Milano- världsledande med sin utveckling och tillverkning av estetiska och medicinska apparater sedan 1947.
En säker maskin med bevisat resultat, få kontraindikationer och biverkningar.
En totalt grön produkt -  utan  gas, is, kompressor eller miljöfarliga ämnen.
Den mest innovativa och mångsidiga anti-ageing-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, samt tona och strama upp huden.
Senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock)
Tar bort fettceller permanent och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.
Skapar en termisk chock där kryoterapi (kyla) följs av behandling med hypertermi (värme) på ett säkert sätt.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYWhtYXNzYWdlLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPktvbnRha3RhIE1pZzwvYT4=

NÖJDA KUNDER
Ja, resultaten är medicinskt bevisade av oberoende kliniska studier och resultaten är tydliga och mätbara. Jag har själv arbetat med många kunder med CRYO T-SHOCK och sett fantastiska resultat.

Cryo T-shock använder sig av en process som kallas cryopolisis, vilket är en erkänd icke-kirurgisk fettreduceringsbehandling. Behandlingen görs genom kontrollerad nedkylning samt en thermoshock; vilket eliminera oönskat fett som är svårt att få bort genom diet och träning.
  
CRYO T-SHOCK är mycket skonsam mot kroppen och ger återhämtning på ett naturligt sätt. Olika behandlingar tar några gånger för synligt resultat. Vi mäter och tar foto före och efter behandlingarna.
Olika resultat för var och en. Det är individuellt hur snabbt resultaten visar sig.
En del räcker det med 4 till 8 gånger och andra några flera gånger.


DE OLIKA PROGRAMMEN
Fettreducering
Med en termisk chock är det möjligt att med hjälp av kryoterapi ta bort lokala fettansamlingar som annars är svåra att få bort med dieter och träning. De kroppsdelar som har mycket fett tenderar att få en dålig blodtillförsel. Det innebär att det blodburna hormonet som utlöser lipolys - nedbrytning av fett - faktiskt inte kan nå fettcellerna och därför kan fettet inte brytas ner. Kryostimulering kyler huden mycket snabbt. Blodkärlen i området vidgas, vilket leder till ökning av blodflödet vilket gör att hormonerna i blodet når fettcellerna och bryter ner fettet.

Kryoterapi gör din ämnesomsättning tre gånger snabbare och minskar celluliter. Temperaturer under noll gör din blodcirkulation svävande, ökar syre och näringsämnen runt kroppen, påskyndar borttagning av toxiner och till och med tonar dina muskler. Efter tre behandlingar kommer dina celluliter att minska och du kommer att bränna fett snabbare.
På 8 av 10 kunder märks tydliga resultat redan vid första behandlingen. Processen där fettceller elimineras tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Beroende på utgångsläget och mål så är oftast 2 - 8 behandlingar en rekommendation.

Toning
Cryo T-shock – toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska på fettet.

Cellulitereducering
Enligt statistiken lider över 80% av kvinnor av celluliter, och hittills har det inte funnits någon bra lösning. Modern teknik ger oss svaret - kryoterapi. Det har visat sig att låga temperaturer har en positiv påverkan på huden och det totala kroppstillståndet som helhet. Cryo T-shock är därför en mycket effektiv behandling av celluliter.

Cryo Facelift
Cryo T-Shock förbättrar även hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Under behandlingen med kryoterpi genomgår blodkärlen och kapillärerna en period av vasokonstriktion (förträngning av blodkärl) följs av vasodilatation (utvidgning av blodkärl) i slutat av behandlingen. Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och mer lyster. Detta är perfekt mot dubbelhakor!
Resultat kan ses efter första sessionen, den markanta skillnaden kan ses efter 4 till 8 sessioner.

Lindrar smärta och värk
De antiinflammatoriska effekterna hjälper till att göra lederna avslappnade samtidigt som man aktiverar kroppens egen läkningsförmåga. För att uppnå bästa resultat tar behandlingarna 4 till 8 gånger, med minst 14 dagar mellan behandlingarna.

Bra att tänka på innan behandlingen:
1, Ange i meddelanderutan vilket område Du önskar behandla.
2, Använd ingen kosmetika eller hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.
3, Rörelse som en promenad efteråt är att rekommendera.
4, Drick mycket vatten före och efter behandlingen.
5, Undvik att äta 2 timmar innan kroppsbehandling
6, Undvik kolhydrater

Bra efter behandlingen:
1, Vi rekommenderar starkt att ta en promenad efter behandlingen.
2, Vill Du nå ännu bättre resultat rekommenderar vi intervallgång.
3, Drick mycket vatten både före och efter behandling med CRYO T-SHOCK.
4, Vid fettreducering är det viktigt att göra egenvården för lymfan mellan gångerna, Du får med ett papper vid första besöket.

Kontraindikationer:
- Infektion i kroppen
- Nedsatt leverfunktion
- Gravid
- Cancer


Läs mer här CRYO T-SHOCK

Några positiva effekter av CRYO T-SHOCK

 • Fettreducering
 • Cellulitutjämning
 • Rynkborttagning
 • Elasticitet
 • Hudhälsa
 • Vackrare hy
 • Snabbare återhämtning
 • Snabbare muskeltillväxt
 • Mindre värk
 • Upplevelse av glädjerus
 • Lindring av fibromyalgi, psoriasis, reumatism, tinnitus, eksem.

Kontakta mig för frågor

Some fields are not valid
Kontakt