CRYO T-SHOCK för hälsa och skönhet.

CRYO T-SHOCK KROPP OCH ANSIKTET


CRYO T-SHOCK är en maskin som ger lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning, rynkborttagning och stödjer hudens egen förmåga att återfå sin elasticitet. Detta är särskilt bra för personer som har förlorat vikt snabbt och fått överflödig hud som inte klarar av att bli spänstig utan hjälp. Maskinen använder både värme och kyla för att hjälpa huden bli slät och spänstig. Detta gör även att fettcellerna elimineras och kristalliseras.

Annelie Helénes Massage & Hälsa är en av de första i Sverige med CRYO T-SHOCK.

Boka Tid

ÄR DET EN SÄKER METOD?
Ja, kryoterapi påverkar bara de vita fettcellerna på grund av att de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad.
Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Din kropp innehåller två typer av fett, vitt fett och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är istället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett. Kryoterapi och även kalla bad ökar kroppens hälsosamma, bruna fett som skyddar din kropp och hjälper dig att hålla det vita fettet borta.

OM CRYO T-SHOCK
Prisbelönt på Gicare Exhibition i Paris, för de tekniska och terapeutiska innovationerna inom rehabilitering och estetik.
Tillverkare: PAGANI, Milano- världsledande med sin utveckling och tillverkning av estetiska och medicinska apparater sedan 1947.
En säker maskin med bevisat resultat, få kontraindikationer och biverkningar.
En totalt grön produkt -  utan  gas, is, kompressor eller miljöfarliga ämnen.
Den mest innovativa och mångsidiga anti-ageing-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, samt tona och strama upp huden.
Senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock)
Tar bort fettceller permanent och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.
Skapar en termisk chock där kryoterapi (kyla) följs av behandling med hypertermi (värme) på ett säkert sätt.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYWhtYXNzYWdlLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPktvbnRha3RhIE1pZzwvYT4=

NÖJDA KUNDER
Ja, resultaten är medicinskt bevisade av oberoende kliniska studier och resultaten är tydliga och mätbara. Jag har själv arbetat med många kunder med CRYO T-SHOCK och sett fantastiska resultat.

Cryo T-shock använder sig av en process som kallas cryopolisis, vilket är en erkänd icke-kirurgisk fettreduceringsbehandling. Behandlingen görs genom kontrollerad nedkylning samt en thermoshock; vilket eliminera oönskat fett som är svårt att få bort genom diet och träning.
  
CRYO T-SHOCK är mycket skonsam mot kroppen och ger återhämtning på ett naturligt sätt. Olika behandlingar tar några gånger för synligt resultat. Vi mäter och tar foto före och efter behandlingarna.
Olika resultat för var och en. Det är individuellt hur snabbt resultaten visar sig.
En del räcker det med 4 till 8 gånger och andra några flera gånger.


DE OLIKA PROGRAMMEN
Fettreducering
Med en termisk chock är det möjligt att med hjälp av kryoterapi ta bort lokala fettansamlingar som annars är svåra att få bort med dieter och träning. De kroppsdelar som har mycket fett tenderar att få en dålig blodtillförsel. Det innebär att det blodburna hormonet som utlöser lipolys - nedbrytning av fett - faktiskt inte kan nå fettcellerna och därför kan fettet inte brytas ner. Kryostimulering kyler huden mycket snabbt. Blodkärlen i området vidgas, vilket leder till ökning av blodflödet vilket gör att hormonerna i blodet når fettcellerna och bryter ner fettet.

Kryoterapi gör din ämnesomsättning tre gånger snabbare och minskar celluliter. Temperaturer under noll gör din blodcirkulation svävande, ökar syre och näringsämnen runt kroppen, påskyndar borttagning av toxiner och till och med tonar dina muskler. Efter tre behandlingar kommer dina celluliter att minska och du kommer att bränna fett snabbare.
På 8 av 10 kunder märks tydliga resultat redan vid första behandlingen. Processen där fettceller elimineras tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Beroende på utgångsläget och mål så är oftast 2 - 8 behandlingar en rekommendation.

Toning
Cryo T-shock – toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska på fettet.

Cellulitereducering
Enligt statistiken lider över 80% av kvinnor av celluliter, och hittills har det inte funnits någon bra lösning. Modern teknik ger oss svaret - kryoterapi. Det har visat sig att låga temperaturer har en positiv påverkan på huden och det totala kroppstillståndet som helhet. Cryo T-shock är därför en mycket effektiv behandling av celluliter.

Cryo Facelift
Cryo T-Shock förbättrar även hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Under behandlingen med kryoterpi genomgår blodkärlen och kapillärerna en period av vasokonstriktion (förträngning av blodkärl) följs av vasodilatation (utvidgning av blodkärl) i slutat av behandlingen. Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och mer lyster. Detta är perfekt mot dubbelhakor!
Resultat kan ses efter första sessionen, den markanta skillnaden kan ses efter 4 till 8 sessioner.

Lindrar smärta och värk
De antiinflammatoriska effekterna hjälper till att göra lederna avslappnade samtidigt som man aktiverar kroppens egen läkningsförmåga. För att uppnå bästa resultat tar behandlingarna 4 till 8 gånger, med minst 14 dagar mellan behandlingarna.

Bra att tänka på innan behandlingen:
1, Ange i meddelanderutan vilket område Du önskar behandla.
2, Använd ingen kosmetika eller hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.
3, Rörelse som en promenad efteråt är att rekommendera.
4, Drick mycket vatten före och efter behandlingen.
5, Undvik att äta 2 timmar innan kroppsbehandling
6, Undvik kolhydrater

Bra efter behandlingen:
1, Vi rekommenderar starkt att ta en promenad efter behandlingen.
2, Vill Du nå ännu bättre resultat rekommenderar vi intervallgång.
3, Drick mycket vatten både före och efter behandling med CRYO T-SHOCK.
4, Vid fettreducering är det viktigt att göra egenvården för lymfan mellan gångerna, Du får med ett papper vid första besöket.

Kontraindikationer:
- Infektion i kroppen
- Nedsatt leverfunktion
- Gravid
- Cancer


Läs mer här CRYO T-SHOCK

Några positiva effekter av CRYO T-SHOCK

 • Fettreducering
 • Cellulitutjämning
 • Rynkborttagning
 • Elasticitet
 • Hudhälsa
 • Vackrare hy
 • Snabbare återhämtning
 • Snabbare muskeltillväxt
 • Mindre värk
 • Upplevelse av glädjerus
 • Lindring av fibromyalgi, psoriasis, reumatism, tinnitus, eksem.

Kontakta mig för frågor

Some fields are not valid
Kontakt